Apartament EXECUTIVE

Descriere

Apartament nou și modern decorat cu stil. Sunt oferite toate lucrurile de care aveți nevoie pentru a avea o experiență frumoasă și unică. DORMITORUL are un pat mare de 200X160cm cu saltea super confortabila si TV. În LIVING ROOM aveți un televizor LED 4K cu toate programele si canapea extensibilă 190X140cm pentru 2 persoane BUCATARIA este echipata full. BAIA relaxanta are toate facilitățile moderne. Veti avea parcare privata gratuita în fața clădirii. Wifi gratuit. Aer conditionat gratuit.

Noi, compania Stylish Stay suntem incantati sa va avem ca si oaspeti si facem toate eforturile posibile ca dumneavoastra sa va bucurati de o sedere nemaipomenita. Grija si respectul fata de oaspeti este ceea ce intotdeauna Stylish Stay va pune inaintea oricarui lucru. Convingeti-va, rezervand chiar acum.

Suntem disponibili telefonic si personal daca este nevoie intre 09.00-21.00. Si pe whatsapp sau mesaj oricand.

Situat la 1 minut de zonele comerciale si de shopping Prima Shops, Lotus Retail Park și Kaufland Decebal. Acesta este cel mai nou si modern centru de shopping & eating din orașul nostru. Aici aveti foarte multe opțiuni: magazine de cumpărături, locuri foarte bune de a lua masa și de a bea cafea.

Un loc de parcare privat gratuit este oferit în fața clădirii. Apartamentul este situat la 20 de minute de mers pe jos de centrul orașului. Stația de tramvai / autobuz este la 5 minute de mers pe jos. Taxiul costa 10 lei până în centrul orașului, 15 lei până la Aquapark Nymphaea Oradea sau 22 lei până la aeroport.

Apartamentul se afla intr-o cladire rezidentiala asa ca este recomandat sa respectati acest lucru.

Facilitati

 • Suprafata

  48 mp

 • Incaperi

  1 Baie, 1 Dormitor, 1 Bucătărie, 1 Living-room
  1 Pat pentru bebeluş, Lenjerie de pat, 1 Pat dublu king-size, 1 Canapea

 • Gătiţi

  Cafetieră, Ustensile de bucătărie, Maşină de spălat vase, Aragaz de bucătărie, Cuptor cu microunde, Cuptor, Frigider, Condimente, Prăjitor pâine

 • Căldură/Aer condiţionat

  Aer condiţionat, Încălzire centrală, Încălzire disponibilă

 • Divertisment

  Internet wireless Internet, TV (cablu)

 • Igiena

  Bideu, Uscător de păr, Articole de bază, Duş, Set prosoape, Lavoar

 • Spălătorie

  Baie și spălătorie, Fier și scândură de călcat, Maşină de spălat

 • Diverse

  Trusă de prim ajutor, Detector de fum, Aspirator

 • Parcare

  Locuri de parcare incluse

Galerie foto