Stylish Stay | Cazare Premium Oradea | Închiriere apartamente în regim hotelier

Fie că doriți să vizitați Oradea, noul Aquapark Nymphaea sau Băile Felix, vă invităm să o faceți începând cu Stylish Stay / Cazare cu Stil.

Alege rapiditatea unei cazări efectuate cu profesionalism unde luxul și calitatea oferite vă vor răsfăța.

Apartamentele sunt dotate și amenajate premium, curățenia este efectuată la nivel hotelier. Locația acestora este în ansamblul rezidențial Ared din zona centrală a Oradiei la 1 minut de cea mai nouă zonă comercială și de shopping din Oradea care cuprinde Prima Shops, Lotus Retail Park și Kaufland Decebal. Aveți foarte multe opțiuni de a vă petrece timpul liber: magazine de cumpărături, restaurante apreciate și cafenele, chiar și loc de joacă pentru copii.

Un loc de parcare privat gratuit este oferit în fața clădirii, Wi-fi gratuit, dar și multe alte detalii menite să vă răsfețe dar pe care vă lăsăm să le descoperiți. Apartamentul este situat față de centrul orașului la 1.2 km, unde se poate admira  arhitectura unică a cladirilor restaurate dar și diversitatea culturală pe care o oferă un oraș în plină dezvoltare. Dacă doriți să folosiți mijloacele de transport stația de tramvai / autobuz este la o distanță de câteva minute. Cu mașina personală sau taxi se poate ajunge la aeroport (în 10 min/18 lei), la Aquapark Nymphaea (10 min/15 lei) sau la Băile Felix (15 min/20lei).

Vă urăm bun venit în apartamentele Stylish Stay - Cazare Premiu și vă dorim să aveți un sejur minunat.