Stylish Stay | Cazare Premium Oradea | Închiriere apartamente în regim hotelier

Fie că doriți să vizitați Oradea, noul Aquapark Nymphaea sau Băile Felix, vă invităm să o faceți începând cu Stylish Stay / Cazare cu Stil.

Alege rapiditatea unei cazări efectuate cu profesionalism unde luxul și calitatea oferite vă vor răsfăța.

Apartamentele sunt dotate și amenajate premium, curățenia este efectuată la nivel hotelier. Locația acestora este în ansamblul rezidențial Ared din zona centrală a Oradiei la 1 minut de cea mai nouă zonă comercială și de shopping din Oradea care cuprinde Prima Shops, Lotus Retail Park și Kaufland Decebal. Aveți foarte multe opțiuni de a vă petrece timpul liber: magazine de cumpărături, restaurante apreciate și cafenele, chiar și loc de joacă pentru copii.

Un loc de parcare privat gratuit este oferit în fața clădirii, Wi-fi gratuit, dar și multe alte detalii menite să vă răsfețe dar pe care vă lăsăm să le descoperiți. Apartamentul este situat față de centrul orașului la 1.2 km, unde se poate admira  arhitectura unică a cladirilor restaurate dar și diversitatea culturală pe care o oferă un oraș în plină dezvoltare. Dacă doriți să folosiți mijloacele de transport stația de tramvai / autobuz este la o distanță de câteva minute. Cu mașina personală sau taxi se poate ajunge la aeroport (în 10 min/18 lei), la Aquapark Nymphaea (10 min/15 lei) sau la Băile Felix (15 min/20lei).

Vă urăm bun venit în apartamentele Stylish Stay - Cazare Premiu și vă dorim să aveți un sejur minunat.

Termeni și condiții

Apreciem că ați ales Stylish Stay pentru șederea dumneavoastră și dorim să vă asigurăm că vom face tot posibilul pentru a vă oferi o experiență plăcută și confortabilă. Pentru a facilita acest lucru, vă rugăm să luați în considerare următoarele reguli și recomandări:

Rezervări: Rezervările pot fi făcute prin e-mail la adresa stylishstay.oradea@gmail.com sau la numerele de telefon indicate. Pentru o mai bună operativitate, vă rugăm să anunțați telefonic după ce ați trimis e-mailul. Este important să faceți rezervarea în avans pentru a vă asigura locul. Prețurile sunt variabile în funcție de mai mulți factori și se bazează pe disponibilitatea de la data ofertării.

Anulări și neprezentări: Orice anulare a rezervării trebuie să fie comunicată în scris la adresa de e-mail specificată sau telefonic. Anulările rezervărilor deja achitate se pot face până în ziua sosirii și banii vor fi returnați conform înțelegerii stabilite.

Modificări asupra rezervărilor: Orice modificare a rezervării trebuie să fie comunicată în scris și nu este garantată până când Unitatea de Cazare nu confirmă.

Politica de garantare: Este necesară o carte de credit valabilă pentru garantarea rezervării. Unitatea acceptă cardurile de credit MasterCard, Visa și Maestro, cash sau carduri de vacanță.

Fără discriminări: Politica Unitatea de Cazareui interzice discriminarea pe criterii de rasă, culoare, naționalitate, sex, etc.

Taxe, depozit și plată: Plata poate fi efectuată în numerar sau cu card bancar sau card/tichete de vacanță la sosire sau în avans.

Politici de check-in și check-out: Check-in-ul este disponibil începând cu ora 14:00, iar check-out-ul până la ora 12:00. Cererile pentru cazare mai devreme sau decazare mai târziu sunt supuse disponibilității și pot implica taxe suplimentare.

Reguli de conduită: Respectați regulile de ordine interioară pentru a asigura confortul și siguranța tuturor oaspeților. Anunțați personalul Stylish Stay telefonic în caz de orice solicitări.

Comportamentul Oaspeților: Unitatea de Cazare își rezervă dreptul de a judeca comportamentul oaspeților și poate solicita decazarea imediată a acestora în cazul unui comportament inadecvat. Anularea rezervării sau expulzarea pot avea loc în cazul atitudinii sau a comportamentului necivilizat.

Politica de ocupare a camerelor: Oaspeții sunt responsabili să notifice unitatea despre modificările în rezervările deja confirmate. Numărul de ocupanți în cameră este strict limitat conform rezervării.

Anulările făcute de hotel: Unitatea de Cazare poate anula rezervările în diverse circumstanțe, oferind alternative dacă este posibil.

La Stylish Stay, ne angajăm să respectăm drepturile și interesele clienților noștri în fiecare aspect al experienței lor de cazare. În acest sens, dorim să vă informăm despre drepturile dumneavoastră în ceea ce privește notificarea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC). Înainte de a recurge la notificarea ANPC, aveți dreptul să solicitați și să participați la eforturile noastre de a rezolva orice nemulțumire sau problemă printr-un dialog deschis și constructiv.  

 

Aceste politici și reguli sunt menite să asigure un sejur plăcut și sigur pentru toți oaspeții.

Telefon +40 751.403.465 , Email stylishstay.oradea@gmail.com

SC STYLISH STAY SRL , cod fiscal 41546752, nr. de inregistrare in Registrul Comertului J05/2061/2019, adresa  Oradea, 410248 str. Onestilor nr. 11C, bl. R29, jud. Bihor